Connect With Bricks

Feel Good Creations creëert geluksmomenten voor het bedrijfsleven in de vorm van teambuilding. Wil je dat je snel en voor langere termijn informatie tot je neemt, maak dan dat je deze informatie beleefd.

LEGO bedrijfsuitje 

Hoe komt je team dichter bij elkaar?

Je team heeft op zijn tijd een moment nodig om stoom af te blazen en dichter bij elkaar te komen. Het doel van vandaag is, “Eigenlijk heb ik toffe collega’s en ik ben blij dat ik erbij hoor!”. Doormiddel van spelopdrachten waarvoor samenwerking en tactiek is vereist zal elke deelnemer bouwen. Het belang van je collega’s wordt onderschreven en verder zal deze activiteit vooral veel plezier en een nostalgisch gevoel in je team naar boven brengen.

LEGO communicatie evenement

Hoe verbeter je de communicatie in je team?

Een veilige werkomgeving, aandacht voor elkaar en ondersteuning bepaald of we het naar onze zin hebben binnen je team. Een veilige omgeving betekend dat fouten worden toegestaan en er respect voor elkaar wordt getoond, als dit aanwezig is zijn mensen bereid kennis te delen en elkaar te helpen in drukke tijden. Tijdens de verschillende spelopdrachten worden de obstakels blootgelegd zodat deze ook herkent kunnen worden in je eigen werkomgeving. Het doel van vandaag een team waarbij begrip en ondersteuning de nieuwe standaard wordt. De speelse LEGO metaforen zullen lang in het collectieve geheugen van het team blijven steken.

Goede momenten voor het LEGO communicatie evenement zijn:

  • Start van een project / nieuw team,
  • Collega’s op afstand, binnen en buitendienst,
  • Team omvang is stevig toegenomen.

LEGO proces simulaties

Hoe geef je de juiste kennis aan je team?

Streef je ernaar om een veilige en nette werkomgeving te creëren voor je werknemers en relaties? De sleutel tot succes zit hem in samenwerking tussen verschillende mensen binnen jullie organisatie. Het is hierbij belangrijk dat iedereen werkt met dezelfde informatie. Doormiddel van spelopdrachten zal de belangrijke informatie boven tafel komen en missende elementen worden door het team zelf bedacht. Door het plezier tijdens de proces simulatie zal deze informatie beter worden opgenomen en worden ondersteund.

Voorbeelden van proces simulaties:

  • 5S housekeeping workshops,
  • Veiligheidstrainingen ter opfrissing/kennismaking van het bedrijfsnoodplan.