Teamuitje Tilburg

Hoe een teamuitje in Tilburg bijdraagt aan de sfeer binnen jouw bedrijf

In sommige bedrijven kan de sfeer soms best afstandelijk zijn. Werknemers werken wel samen, maar ze voelen zich niet echt verbonden. Vaak heeft iedereen ook zijn of haar eigen specialisme, wat betekent dat mensen zich niet echt kunnen verbinden aan elkaar. Vaak blijven de verhoudingen daarom professioneel, wat niet per se betekent dat de sfeer dan zo goed is. Toch is het plezier zeker toe te voegen. Dit kan je doen met een teamuitje in Tilburg bij Feel Good Creations. Een teamuitje zorgt ervoor dat mensen ook andere kwaliteiten en eigenschappen van hun collega’s zien. De groep wordt in een speelomgeving gezet maar strijden samen naar een gemeenschappelijk doel. Zo zal de groep elkaar op een andere manier leren kennen. Doordat de werknemers zo ook elkaars ‘menselijke’ kant zien aan de hand van de leidraad die wij ze geven tijdens het teamuitje, zullen ze dichter bij elkaar komen te staan, of aansluiting kunnen gaan vinden. Dit kan ervoor zorgen dat de sfeer ook op de werkvloer van jouw bedrijf wordt bevorderd.

Waarom de sfeer zo wordt bevorderd door een teamuitje in Tilburg

Een teamuitje in Tilburg is geschikt voor groepen tussen de tien en dertig personen. Dit is ongeveer de grootte van een gemiddeld team in een bedrijf. Je kan zelf kiezen waar je het teamuitje wil houden. Vaak kiezen managers ervoor om het gewoon in het bedrijf te doen, bijvoorbeeld in een zaal of de kantine. Het is wel belangrijk dat de ruimte groot genoeg is. In ieder geval is het van belang dat aan de doelen wordt gewerkt. De doelen die centraal staan zijn: kennismaking van een team (als er sprake is van een nieuw team), het creëren van een hechter team, het hebben van plezier en het opwekken van verbazing. Dit kan bereikt worden door het spelen van een of meerdere spellen, namelijk bouw jouw symbolen, kettingreactie spel, repair the machine of build the company logo. Optioneel kan je er nog voor kiezen om een gemeenschappelijk doel op te stellen, bijvoorbeeld dat de groep strijdt om hun maaltijd te verdienen!

Voor een betere sfeer op de werkvloer kan je contact met ons opnemen!

Bij een teamuitje in Tilburg bij Feel Good Creations wordt er gewerkt aan een betere sfeer onderling en dit zal mogelijk ook weerspiegelen naar de werkvloer. Een gemeenschappelijk doel helpt hier ook heel erg bij. Dit zorgt namelijk vaak voor een goed en snel resultaat. Het is daarom goed om hier eens mee te oefenen. Door successen te boeken met je collega’s, zorg je ervoor dat je vertrouwen in elkaar krijgt. Wil jij dit ook doen met je collega’s of met je team? Bel ons dan op, of stuur een mail. Je hoort dan snel van ons! Ook voor een bedrijfsuitje in Tilburg of voor teambuilding in Tilburg kan je contact met ons opnemen.