Bedrijfsuitje Tilburg

Een bedrijfsuitje in Tilburg zorgt voor meer verbondenheid in jouw bedrijf

Heb jij het idee dat de werknemers in jouw bedrijf soms best afstandelijk tegen elkaar kunnen doen? En dat ze niet naar elkaar of naar jou toegaan als ze problemen hebben?

Of wil je gewoon ieder jaar wat leuks doen met je werknemers? Dan is een bedrijfsuitje precies wat je zoekt. Een bedrijfsuitje is namelijk de manier om iets leuks te doen, maar ook om een hechter team te creëren. Verbinding tussen je werknemers veroorzaken is dan ook een belangrijk onderdeel van een teamuitje. Bij ons is het mogelijk om dit voor elkaar te krijgen. Wij van Feel Good Creations streven naar meer plezier in de professionele omgeving. Door samen te bouwen buiten de vaste context, kun je muren tijdens de professionele samenwerking laten afbrokkelen. De verbinding tussen werknemers wordt nu uitgebreid, omdat ze elkaar niet meer alleen in werksfeer hebben gezien en kennen. Dit betekent dat er meer vertrouwen in elkaar zou kunnen ontstaan, wat ervoor zorgt dat werknemers sneller naar elkaar toe gaan met problemen.

Voor wie is een bedrijfsuitje in Tilburg geschikt?

Een bedrijfsuitje in Tilburg bij Feel Good Creations heeft een positief effect op het onderlinge groepsgevoel. Maar voor wie is het nou precies geschikt? Een bedrijfsuitje kan gedaan worden door groepen vanaf dertig werknemers. Je kan dit doen op een locatie binnen jouw bedrijf, of op een externe locatie. Misschien is de zaal of de kantine hier wel groot genoeg voor. Je kan dus zelf beslissen waar je wil dat het uitje gehouden wordt. Daarnaast werken wij volgens bepaalde doelen. Wij streven namelijk naar een hechter team. Ook streven wij naar plezier, verbazing en communicatie. Deze doelen zorgen er allemaal voor dat jouw team elkaar ook op een andere manier leert kennen. De spellen die we gaan doen, worden in overleg met jou bepaald. Je kan kiezen voor het kettingreactie spel, build the company logo en het bouw jouw symbolen spel. Dit laatste spel speel je in wat kleinere groepen. Optioneel kan je er nog voor kiezen om je team een maaltijd te laten verdienen, zodat er een gemeenschappelijk doel is.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Als je geïnteresseerd bent in een bedrijfsuitje in Tilburg, zodat je team hechter wordt, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Samen met jou zullen wij dan de mogelijkheden bespreken. Naast een teamuitje kan je ook voor andere opties kiezen. Wij bieden ook teambuilding in Tilburg aan, net als een teamuitje in Tilburg gericht op plezier, maar met nog meer focus op het hechter maken van het team. Als je contact met ons opneemt, kunnen we om tafel gaan en bespreken wat geschikt is voor jouw bedrijf.