Teambuilding Tilburg

Schakel ons in voor de meest effectieve en plezierige teambuilding in Tilburg

Wil jij werken aan een hechter team? Dat je werknemers niet langs elkaar heen hun taken doen, maar dat ze ook echt de verbinding met elkaar opzoeken werkinhoudelijk en het gevoel hebben op elkaar te kunnen rekenen? Dan is teambuilding voor jouw bedrijf bij Feel Good Creations een goede optie.

Wanneer je meedoet aan teambuilding in Tilburg, werk je aan een hechter team. Ook als je team kennis moet maken met wat nieuwe werknemers, is het een heel goed moment voor hen om te gaan integreren. Wij werken aan de hand van verschillende onderwerpen, namelijk Play, Learn en Connect. Hiermee zorgen wij ervoor dat het team door verschillende soorten taken en spellen dichter bij elkaar komt te staan, wat voor een beter gevoel kan zorgen. Het Play, Learn, Connect principe werkt als volgt:

  • Play: Plezier, ontdekken en verbazen
  • Learn: Communicatie, instructies
  • Connect: Kennismaking, contact maken, hechter team

Geschikt voor teambuilding in Tilburg en omgeving

Teambuilding in Tilburg bij Feel Good Creations is vooral geschikt voor bedrijven die als doel hebben dat hun team meer verbonden moet worden. Teambuilding is geschikt voor groepen tussen de tien en dertig personen. De locatie van de teambuilding is aan jou om te bepalen. Waarschijnlijk zal het dus plaatsvinden ergens in jouw bedrijf. Misschien heb je wel een grote zaal waar zo veel mensen in passen, of laat je het plaatsvinden in de kantine? Dat is allemaal aan jou. Ook kan je zelf kiezen welk spel of welke spellen je wil spelen met je team. De keuze is uit de volgende spellen: bouw jouw symbolen, ketting reactie spel, repair the machine, build the company logo. Met deze spellen wordt als doel gesteld dat het team kennis met elkaar maakt, dat het team hechter wordt, dat je plezier hebt en dat verbazing wordt opgeroepen. Als je wilt, kunnen we zelfs een gemeenschappelijk doel opstellen voor de teambuilding, bijvoorbeeld dat het team zal strijden voor en zo hun maaltijd kan verdienen.

Voor goede teambuilding ben je bij ons aan het juiste adres

Als je op zoek bent naar teambuilding voor jouw bedrijf, kan je ons altijd bereiken. Wij zullen dan een afspraak met jou maken om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan per telefoon of mail gaan, maar we kunnen ook fysiek samen rond de tafel gaan zitten. In elk geval wordt er altijd rekening gehouden met jouw wensen. Mocht teambuilding nou toch niet zijn wat jij zoekt, dan hebben wij ook nog andere opties die we aanbieden. Het gaat hier om een teamuitje in Tilburg of om een bedrijfsuitje in Tilburg. Ook hiermee kan je werken aan een hechter team.