Connect With Bricks

Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik graag mensen help. De gedachte hierachter is dat deze hulp bij de ander wordt omgezet in een fijn gevoel misschien zelfs een beetje geluk. Graag zou ik deze hulpvaardigheid willen delen met zoveel mogelijk andere mensen. Helpen is vaak niet eens zo moeilijk. Het bieden van een luisterend oor, waarbij je volledige aandacht geeft aan deze persoon is al een grote gunst.

De manier hoe ik dit aan de wereld wil laten ervaren is doormiddel van LEGO stenen. Daarom ben ik op het moment bezig met de ontwikkeling van een teambuilding workshop genaamd Connect With Bricks. De doelen van deze workshop zijn meer geluk, plezier en positiviteit op de werkvloer. Sleutelonderwerpen zijn hulp, begrip en waardering voor elkaar. Door elkaar beter te leren kennen en oprechte aandacht aan de ander te geven is het mogelijk de juiste hulp te bieden voor een gezonde portie werkgeluk.

Het lastige is om te bepalen wat het gewenste einddoel en wanneer het resultaat voor de workshop voldoende is. Daarom wil ik je vragen om wat tips, welke ik kan gebruiken voor het afchecken van het workshop programma. Wat mag er niet ontbreken, beschikbare budget, gewenste locatie (op eigen bedrijf/extern), programma duur enz..
Heel erg bedankt voor het lezen van mijn verhaal en extra bedankt voor ontvangen tips.

Veel geluk,
Richard